Înfrumusețare în exterior și în interior

Am fost în Budapesta în acest weekend, într-o mică excursie cu soțul meu Lori. Am întâlnit o parte din echipa Corpservis din Ungaria. Am luat prânzul, am stat de vorbă și ne-am bucurat de compania celuilalt, deoarece a trecut mult timp de când nu ne-am mai întâlnit.
 
Bineînțeles că nu am plecat cu mâna goală, le-am dus câteva produse cosmetice naturale Pur Herbet pentru a le încerca! Sper să le placă la fel de mult ca și nouă.
 
Știți că, atunci când ne gândim bine, putem spori efectele oricărui produs cosmetic noi înșine, cu propriile noastre mâini! Aceasta este o veste bună în opinia mea! Putem avea o piele mai catifelată, un păr frumos și puternic și mai puține riduri pe față!
 
Îți voi arăta un aliment simplu care, dacă îl consumi cu regularitate, îți va face pielea mai moale și mai catifelată și te va ajuta chiar și cu mătreața de pe scalp! Acesta nu ar fi altul decât fulgi de drojdie de bere inactivă. Datorită conținutului său foarte ridicat și complex de vitamina B, poate fi chiar potrivit pentru suplimentarea naturală a vitaminei B în caz de carență de vitamine! Vitamina B contribuie foarte mult la sănătatea și frumusețea pielii!
 
Fulgii de drojdie de bere sunt, de asemenea, folosiți de vegetarieni ca înlocuitor al brânzei, de exemplu. Îl puteți presăra pe salatele de legume, dar îl puteți amesteca și în tocănițe, ardei și chiar îl puteți folosi în pesmet. Micuței noastre familii îi plac foarte mult fulgii de drojdie!
 
Încearcă și tu! Comandă-l de aici!
 
Și dacă vrei mai multe sfaturi despre cum să ai grijă de frumusețea ta și să încetinești procesul de îmbătrânire într-un mod mai natural, îți recomand cartea noastră "Cheie pentru corp", în care vei primi și sfaturi despre cum să obții vitamine în mod natural! Îl poți achiziționa aici!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE