Misiunea noastră

 

 

Bine ați venit pe site-ul Corpservis!

Am creat acestă afacere deoarece am observat și experimentat  în mediul nostru mai multe lucruri pe care dorim să le schimbăm. 

Am constatat că, în zilele de azi, industria alimentară și comerțul au o influență enormă asupra societății și au tendința de a conduce oamenii într-o direcţie greşită.

Obiceiurile oamenilor, având în vedere cumpărăturile, nu sunt conștiente.

Portofelele  sunt controlate de publicitate și mass-media,  cu informații eronate.

      Din păcate, sunt foarte puțini oameni care știu care este definiția cuvântului "aliment" și nu este clar pentru ei faptul că mâncăm pentru a introduce în organism acele materiale de care are nevoie acesta, pentru a funcționa corect.

Majoritatea oamenilor nu mănâncă lucruri care conduc spre buna funcționare a organismului. În schimb, mănâncă ce este în trend sau ieftin, decid după culoare sau o etichetă frumoasă, etc.

În ziua de astăzi există informații foarte adevărate cu privire la modul în care să ne alimentăm conștient, în așa fel încât să recuperăm și să ne menținem un corp ideal.

De asemenea, am constatat că oamenii sunt obezi, stresați, epuizați, din ce în ce mai puțin capabili să se relaxeze în mod corespunzător. Majoritatea oamenilor de azi se luptă cu una dintre problemele de mai sus. Am putea spune că acesta este blestemul epocii moderne.

 

Dar ce se întâmplă dacă nu este așa?

Ce se întâmplă dacă acestă condiție poate fi evitată?

Ce se întâmplă dacă există informații cu privire la modul în care ne putem creea corpul ideal și a-l menține într-o stare optimă?

Mă întreb ce ar trebui să facem pentru toate astea?

Întreprinderea noastră este construită din necesitatea de a face oamenii să îşi dorescă o stare fizică mai bună și, prin urmare, sunt dispuși să facă ceva pentru acest lucru. Vă putem ajuta să navigați în lumea  alimentației și  nutriției sănătoase, să selectăm personalizat acele alimente care într-adevăr ajută la crearea și menținerea unui corp ideal.

Scopul nostru este de a răspândi tehnologia Corpservis în România și apoi în întreaga Europă. Acest lucru va contribui la crearea unei societăți în care organismul uman își recapătă starea sa optimă. O societate care este conștientă în ceea ce privește funcționarea organismului că datele lor sunt adevărate.

Acești oameni sunt capabili să controleze conștient propriile obiceiuri alimentare și stilul de viață, nu trebuie să se ocupe cu problemele fizice, sunt mai deschiși, au mai multă atenție și grijă asupra altor lucruri.

Prin urmare, trăiesc o viață mai fericită, deplină, în care văd un viitor frumos.

Din propria experiență, am ajuns la  concluzia că această tehnologie trebuie arătată tuturor. Folosesc zilnic tehnologia Corpservis şi a devenit o parte din viața mea.

 

Niciodată nu spunem oamenilor ce să creadă despre corpul lor, despre stilul de viață, îi lăsăm să cunoască drumul cel bun pe baza experiențelor. Îi educăm și îi lăsăm să își dea seama singuri de aceste lucruri. Acesta este momentul în care crearea va fi capacitatea lor. Nu vor face pentru că cineva a spus, vor face pentru că vor ști că e bine pentru ei. O diferență uriașă!

Încearcă! Funcționează și în cazul tău!


 

Suba Loránd şi Dr. Suba Réka

Proprietar Franchise, Administrator / Trainer şi Cosnultant Corpservis


Îți place să ajuți oamenii? Ești bucuros când vezi o persoană care se simte mai bine din cauza cunoștințelor și sfaturilor tale? E mai fericit și, cel mai important, mai sănătos?

Cred că răspunsul tău este : da.

Este plăcut și pentru minde, deaceea am ales această profesie.

 Misiunea mea este să ajut cât mai mulți oameni. Majoritatea zile petrec între oameni, colegi. Îi educ să comunice mai bine, să lucreze mai eficient. Am realizat, că eficiența este stă mână în mână cu sșnștatea. Dacă ești sănătos, ești mult mai eficient. Apoi am decis împreună cu perechea mea să găsim soluția pentru acest lucru.  

Așa am, dat peste technologia Corpservis, care se ocupă cu schimbarea stilului de viață, sau mai bine zis cu rehaboilitarea stilului de viață a oamenilor. Am încercat această technologie și am avut rezultate foarte bune. Mi-a schimbat total stilul de viață și am primit un corp nou plin de vitalitate. Am slăbit 9 kilograme, părul mi-a devenit mai des, și mi s-au întărit unghiile. Problemele de digestie au dispărut, dorm mult mai bine, sunt energic și așa pot lucra mult mai eficient și mult mai mult.

 

Am observat că acest lucru este important pentru oameni. Să poată muncii mult și cu eficiență și să petreacă mult timp cu familia. Eu trăesc de aproape 3 ani în acest stil, pe care l-am învățat prin acest program și am decis să îl dau mai departe și altora acest ajutor. Am devenit specialist în domeniu. Cu ajutorul informațiilor pe care le-am acumulat și experiențelor pe care le-am avut pot ajuta cu mult mai mult succes persoanele care doresc să își schimbe stilul de viață. Cu soția mea te putem ajuta.

De ce am putea lucra bine și eficient împreună? Pentru că știu foarte bine să motivez oamenii. Deci și pe tine te pot ajuta!

La sfârșitul programului  vei știi cum funcționează corpul tău, cum reacționează la anumite alimente și vei fi capabil să-l  tratezi corespunzător și independent.

Înscrie-te la o consultație gratuită și colegele mele îți vor prezenta cu răbdare și pricepere programul.

Îți doresc o viață plină de fericire și cu sănătate, pentru că viața o avem, să o trăim cu plăcere! Suba Lorand

........................

Bună! Numele meu este Suba Réka!

Locuiesc și muncesc ca medic rezident de medicină internă și Consultant Corpservis la Târgu-Mureș. În urmă cu 4 ani, ne-am schimbat stilul de viață cu soțul meu. Mi-a plăcut schimbarea la sfârșitul programului atât de mult încât am decis să ajut pe alții cu această metodă! De atunci, ca director de formare profesională, treaba mea este să pregătirea profesională a noilor consultanți. Cu ce mă ocup eu? Îi ajut pe oameni să-și schimbe un stilul lor de viață, astfel încât corpul lor să nu le împiedice în atingerea scopurilor. S-ar putea să fi observat, că de o vreme, lucrezi mai degrabă de forță decât de impuls. Poate că te-ai trezit obosit chiar și după un somn de dormit. S-ar putea să fi observat că în ultima perioadă, într-un fel, te îngrași mai ușor, deși nu mănânci aproape nimic și dacă dai jos câțiva kilograme, dublu se vor veni înapoi după un timp. S-ar putea să ai un sentiment de plenitudine tot timpul și probleme digestive. Ei bine, cu astfel de dificultăți, pot să te ajut, fără pulberi, suplimente alimentare, fără înfomătare și numărare de calorii și fără mașini scumpe, astfel încât să te poți bucura de bunăstarea pe termen lung.

 


 

 

 

Vincze Róbert şi Vincze Csilla

Proprietar Franchise,  Administrator / Cosnultant Corpservis


După ce am făcut cunoştinţă cu acest program în Ungaria, încercând-ul soţul meu a  avut succese mari. Cu schimbarea stilului de viaţă nu doar că a slăbit ci a deveneit un om mai energic, mai efcient în lucrul de zi cu zi, somnul lui devenise mult mai odihnitor şi au dispărut durerile de spate, picios şi problemele de digestie.

După ce sa născut fiica mea, mi-am dat seama că este foarte important să fiu alături de ea. Are o mare influență asupra dezvoltării sale, a atitudinii sale față de viață acest lucru și astfel pot să acord suficientă atenție nutriţiei adecvate. De aceea la sfatul soţului meu am devenit şi eu consultant Corpservis, acesta fiind o slujbă pe care am putut să o fac de acasă, de lângă copil.

În ceea ce privește profesia mea, nu aş putea să spun că este o slujbă, ci un lucru pe care îl fac cu toată inima, cu drag.

Mă ocup de schimbarea stilului de viață prin dietă personalizată și program de exerciții personalizate.

Scopul meu este de a ajuta cât mai mulți oameni să corecteze, să schimbe în mod natural sănătatea lor fizică și activitatea fizică fără a folosi pastile, pulberi sau agenți chimici.

Pentru a pierde in greutate ...
Să fie mai energici ...
Să se odihnească mai bine ...
Să suporte mai bine stressul de zi cu zi ...
Să reducă oboseala ....
Să nu aibă probleme cu digestia...
Să regleze echilibrul dinamic din organism...etc.

Lucrez în acest domeniu timp de 5 ani și mai mult de 80 de persoane au ieșit din mâinile mele cu rezultate reușite.


Scopul nostru și misiunea noastră este de a ajuta şi mai mulți oameni să schimbe stilul de viaţă într-unul mai sănătos, şi să experimenteze acele lucruri, care ne-au schimbat viaţa.

Sănătatea este o comoară preţioasă, şi este foarte important să avem grijă de ea. Din acest motivam adus în ţară acest program profesionist cu ajutorul căruia, cu rezultate mari şi de lungă durată poţi schimba stilul de viaţă, alimentaţia într-unul mai sănătos, munca de zi cu zi mai eficientă, etc.

Dacă îţi doreşti să slăbeşti, să înveţi să mănânci sănătos şi să devii mai activ, te aştept să ne cunoaştem şi să colaborăm! Programează o consultaţie!

 

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE