Carte de rețete scrise de Viață

”Restaurarea corpului începe în cap și se continuă în bucătărie!”

Corpservis

 

Povestea Cărții de rețete scrise de viață

Această carte de bucate a devenit dovada încrederii în alimente, mâncăruri ale clienților pe programul Corpservis și a absolvenților acestuia. Apoi și faptului că există soluție funcțională, care poate fi însușită. Peste efectele pozitive din viață, ce rezultă din tehnologia Corpservis, se pare că acest proces în direcția sănătății nu este finită. Clienții însuși dezvoltă în continuare, prin mâncărurile noi și minunate pe care le creează pentru divertismentul lor și a altora. Pentru noi această creativitate splendidă și atitudine entuziastă față de temă este una cu succesul nostru. Nu a trebuit să treacă mult timp ca să realizăm, că acest proces trebuie îmbrățișat. Recunoscând succesul clienților, am creat Cartea de bucate scrisă de Viață, ca să o facem cunoscută pe o scară largă, în scopul continuării jocului.

 

Cui îi recomandăm

Este un ajutor mare celui căruia îi este importantă buna nutriție, dar el nu dorește să devină bucătar renumit. Nici nu veți găsi rețete ce dau dureri de cap sau necesită instrumente serioase. Însă o mulțime de rețete gustoase simple și rapide da! Și gruparea rețetelor este diferită față de cărțile tradiționale de rețete. Aici toată lumea va găsi acea mâncare care este pe placul lor în subdiviziunile mic dejun, prânz, cină și desert. Scopul acestui aranjament este să oferim un obiec, ce intră cu ușurință în utilizarea zilnică.

”Acum știu să îmi reglez aportul de energie, greutatea și condiția generală fără ajutor și asistență permanentă. Cu ajutorul celor învățate, aleg aproape instinctiv alimentele cele mai benefice corpului meu fără a acorda mare atenție asupra acestuia.”

L. J. actor, regizor

Despre rețete

Absolvenții programului Corpservis au dat dovadă de creativitatea lor genială în propria bucătărie. Sloganul lor: ”Poate fi gustos, ce este sănătos!” După dobândirea cunoștințelor de bază a tehnologiei Corpservis, aproape tuturor le-a venit cheful de a experimenta un pic. Și din experimente au ieșit mâncăruri fantastice, hrănitoare pentru corp, dându-i ce are nevoie.

Am și încercat toate bucatele din carte. Se pare că simplitatea a fost un factor important scriitorilor de rețete. Ingredientele necesare se pot achiziționa cu ușurință într-un magazin mai mare. Nu necesită nimic special, pot fi pregătite rapid și ușor.

 

Despre nutriție

Nu pretindem că aceasta este unica cale de alimentare corectă, dar faptul că aceste rețete s-au născut după experiența a sutelor de clienți de-ai noștri și s-au dovedit a fi adevărate alimente energizante, nu ce îngrașă! Toate preparatele din Carte de bucate scrisă de Viață respectă principiile de bază ale tehnologiei Corpservis.

”În program îmi place foarte mult, că este complet viabil și modificările pot fi integrate în viața de zi cu zi, să devină rutină rapid. Celălalt mare plus pentru mine este că în timpul consultațiilor învățăm motivul tuturor lucrurilor, de ce este recomandat și de ce nu consumarea unor alimente, pro și contra, consecințele și beneficiile acestora. Acestea sunt competențe importante și este consternant cât de mult nu suntem în posesia acestora, cât de inconștienți suntem.”

A.K.


Compilarea și editarea cărții de bucate este în proces! Ne străduim să o completăm, precum să o punem și la dispoziția ta cât mai repede! Abonează-te la newsletter-ul nostru și te informăm imediat ce devine disponibilă!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE