10+1 sfaturi practice

        


Sfaturi utile în cazuri de contaminare cu virus sau epidemie:

 1. 1. Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați.
 2. 2. Întărirea sistemului imunitar – să consumăm alimente bogate în vitamine și minerale.
 3. 3. Reduceți consumul de zahăr și carbohidrați rafinați care afectează sistemul imunitar.
 4. 4. Să consumăm în mod regulat cât mai multă apă.
 1. 5. Să ne spălăm frecvent pe mâini! Curățirea minuțioasă a mâiniilor cu săpun sau dezinfectant distruge viruși! Nu vă atingeți ochii , nasul și gura cu mâinile.
 2. 6. Să cunsumăm mâncăruri și băuturi calde. La temperaturi mai mari de 27-30 grade Celsius virușii sunt distruși!
 3. 7. Dacă nu ne simțim bine sau dacă apar simptome, este indicat să rămânem acasă!
 4. 8. Să încercăm să ajutăm rudele în vârstă făcând câteva lucruri simple, cum ar fi cumpărăturile sau plata facturilor.
 5. 9. Să luăm vitamine – în special vitamina C și vitamina D – care sunt utilizate pentru a stimula sistemul imunitar!
 6. 10. Să rămânem pe terenul bunului simț și să ținem cont numai de știrile care relatează faptele. Nu urmăriți știrile false sau negative la televizor. E important este să educăm oamenii să nu distribuie știrile false.
 7. +1. Să învățăm functionarea corpului nostru imunitar!

Știți ce puteți face pentru a vă îmbunătăți calitatea propriei vieți şi cum puteți să susțineți, efectiv, funcționarea corpului? În urma a mai multor ani de cercetare şi a experienţei mele de trei ani, obţinută după lansarea programului Corpservis, am decis să scriu această carte cu scopul de a pune la dispoziţia cititorilor cunoştinţele de bază în ceea ce priveşte calitatea vieții și schimbarea stilului de viaţă.Conținutul cărții este informativ; utilizarea informațiilor conținute în acest document nu înlocuiește asistența medicală profesională! Scopul acestei cărți este de a extinde orizonturile cititorului asupra problemelor legate de schimbarea stilului de viață.” – Szabados Pál

 COMANDĂ CARTE

PENTRU O VIAȚĂ ECHILIBRATĂ

ȘI UN CORP SĂNĂTOS!

Pentru o stare fizică mai bună, un consilier ține o consultație cu clientul o dată pe săptămână pentru a discuta cu el experiențele sale noi despre schimbările efectuate în dietă și stilul de viață pentru obiectivul dorit. Consultantul oferă clientului date despre funcționarea corpului, ca schimbarea stilului de viață să se producă înţelegând procesele în totalitate.

Serviciul Corpservis este o consiliere personalizată. În cazul în care sunteți interesat în mod serios, atunci vom stabili o dată potrivită unei întâlniri personale, unde vom discuta despre ce poate să vă ofere acest serviciu.

Încearcă și tu programul Corpservis!

Completează testul și înscrie-te la o consultație!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE